דצמ' 29 2009

ראש ממשלת ישראל עוסק בפוליטיקה של ביבים

מאת: admin בשעה 12:44 נושאים: ישיבות סיעה, ערוץ YOUTUBE

יו"ר האופוזיציה, ציפי לבני, התייחסה אתמול (28.12.2009) להחלטת סיעת "קדימה" לדחות את הצעתו של רה"מ נתניהו במתווה הנוכחי שלה. לדברי לבני, בשבוע האחרון גילה ראש הממשלה שיא חדש של ציניות, עסקנות ואף בחר לגייס את האיומים על ישראל למען ניסיונות הבחישה הפוליטית שלו.

Share and Enjoy:
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter

3 תגובות

3 תגובות לפוסט “ראש ממשלת ישראל עוסק בפוליטיקה של ביבים”

  1. רמי נירבתאריך 29 דצמ' 2009 בשעה 18:24

    כל אחד והסיגנון שלו…

  2. גידי סנדלבתאריך 01 ינו' 2010 בשעה 9:31

    אני רוצה לציין שאני לא מעורב בפוליטיקה,אבל ההתנהגות של ציפי ליבני בכל הפרשה האחרונה עם נתניהו והעמדה היוצאת מהכלל שלה מול איומי הפרישה והבגידה ,מעוררים כבוד רב,,כל זה גרם לי להיות אוהד של ציפי ואין לי בכלל ספק שהיא זו שמסוגלת להביא לנו את התקווה הגדולה שלה כולנו מייחלים ,לייצג את ישראל בעולם כראש ממשלה גאה שעומדת על זכויותינו ומתקבלת בכבוד כראוי למנהיג שלנו, ברגע האמת אין לי ספק שאני ועוד רבים אחרים יבחרו בה ,רק סבלנות ציפי, אנחנו אתך !!!

  3. יעקבבתאריך 10 ינו' 2010 בשעה 17:15

    שלום לך גברתי יו"ר האופוציזיה . אני לא אתייחס לתוכן הדברים . האם לחץ על חבריך לפרוש או לא לפרוש זה נאה , לגיטימי , ראוי – כל זה נושא לדעה כזו או אחרת .

    אני רוצה להעיר על תרבות הדיבור שלך – ראש הממשלה שלך ושלנו ששמו בנימין נתניהו אינו עוסק "…בפוליטיקה של ביבים " ( ביבי = ביבים ) , זו התבטאות לא ראויה למי שמצהירה על פוליטיקה נקיה – נתן להשתמש בביטויים אחרים !!

כתובת טרקבק | RSS תגובות

השארת תגובות